Rreth Nesh

Rreth Nesh

Ne e bejmë të mundur iden tuaj.

Rreth Nesh

Kur permendet cilesia dhe bukuria mendja te shkon tek PROTON .

Mënyra jonë e të kuptuarit qeramikën na ka lejuar që te transformojmë Proton Qeramikën në një nga firmat më prestigjioze dhe solide.

Proton Qeramika është kompani e cila meret me distribuimin e produkteve nga qeramika për të plotësuar nevojat e konsumatorëve dhe propozon perdorimin e tyre për dekorimin e hapësirave duke siguruar nje relacion perfekt te kualitetit/dizajnit/qmimit. Proton Qeramikën e personalizon qellimi që të ofroj produkte të cilësis "avant-garde" në treg dhe këtë e kemi zhvilluar me pervojë kohore që nga fillimi i punës tonë në vitin 1992. Duke e synuar gjithmonë këtë qellim, Proton Qeramika ka arritur që të jetë në mesin e kompanive lidere per distribuimin e qeramikave ne Kosovë.

Partnerët tonë