PROTON QERAMIKA

Përfaqesues gjeneral për Kosovë i shumë brendeve të njohura të qeramikes spanjolle dhe italiane.

Ju mirëpresim në objektet tona në Prishtinë dhe në Pejë

Kontakti

Tel. : +377 (0) 44 297 539
Tel. : +377 (0) 44 328 546
info@protonqeramika.com

Objektet tona

Prishtinë - në Veternik
Pejë - në Tranzitin Pejë-Deçan

Na vizitoni